Οι αγορές ταύρων γεννιούνται μέσα στον πεσιμισμό, μεγαλώνουν με τον σκεπτικισμό, κορυφώνονται με την αισιοδοξία και πεθαίνουν μέσα στην ευφορία
(Τζόν Τέμπλετον)

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (5/6/2012)

Το παρόν φύλλο έχει σκοπό να δίνει μια ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ μέσω της παρουσίασης επίκαιρων Τίτλων που σταχυολογούνται από τον ηλεκτρονικό τύπο και παρέχει παράλληλα την ηλεκτρονική διεύθυνση/σύνδεση για επίσκεψη από κάθε ενδιαφερόμενο.

 
Παράταση μνημονίου με...  χορηγία  αποκρατικοποιήσεων Σχέδιο κάλυψης των πρόσθετων δανειακών αναγκών της Ελλάδας μετά το 2014 με επιπλέον έσοδα αποκρατικοποιήσεων συζητούν οι επιτηρητές. Σε δεύτερο χρόνο η έγκριση επιπλέον δανείου από τα εθνικά κοινοβούλια της ΕΕ. 

Θετικά τα πρόσημα εν αναμονή της G7

Θετικά τα πρόσημα εν αναμονή της G7Με θετικές τάσεις οι συναλλαγές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, εν αναμονή της τηλεδιάσκεψης των ηγετών της G7. Οι συζητήσεις, από τις οποίες ενδεχομένως να προκύψει και κάποια απόφαση, θα επικεντρωθούν στην Ισπανία. 

Schaeuble: Πρώτα δημοσιονομική ένωση και μετά τραπεζική

"Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την Ελλάδα ή την Ισπανία".
 Νέο πακέτο ή… «Plan E» για την Ελλάδα

Το σχέδιο "Exodus" των σκληροπυρηνικών και η επίγνωση των Βρυξελλών ότι η Ελλάδα θέλει πρόσθετο χρόνο και κεφάλαια γιατί το πρόγραμμα "δε βγαίνει". Ο ρόλος Ισπανίας και Ιταλίας και η ανυπαρξία του ελληνικού ΥΠΟΙΚ.

συνέχεια

ΧΑ: Προσπάθεια αντίδρασης με οδηγό τον ΟΠΑΠ

Μικρές ανάσες στον ΧΑ με τον Γενικό Δείκτη προς τις 503 μονάδες, με αιχμή κυρίως μη τραπεζικά χαρτιά και οδηγό τον ΟΠΑΠ. Παραμένουν επιφυλακτικότητα και αμφισβήτηση για τον τραπεζικό κλάδο.

συνέχεια
Πορτογαλία: Πέρασε την 4η αναθεώρηση της τρόικας

Η Πορτογαλία πέτυχε τους στόχους που είχαν τεθεί στην 4η αναθεώρηση του προγράμματος διάσωσης της χώρας. Ετσι πήρε την επόμενη δόση. Ταυτόχρονα προσέφερε ένεση 6,65 δισ. σε τρεις τράπεζες.

συνέχεια

Ολοκλήρωση με τραπεζική ένωση

 Η Ευρώπη προετοιμάζει φιλόδοξο και περιεκτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση και στήριξης του ευρώ, το οποίο προβλέπει συγκεκριμένα βήματα προς μια «δημοσιονομική ένωση».



 
«Είναι απρόβλεπτα αυτά που φέρνει η απουσία ορίζοντα. Υπάρχει ρηχότητα στην κατανόηση του ελληνικού προβλήματος. Πώς θα αντιμετωπιστούν τα ελλείμματα; Η Ευρώπη πρέπει να σκεφτεί με τρόπο δημιουργικό. Πρέπει να γίνει μία πολιτεία, όπου δεν θα αφομοιωθούν οι πάντες με τα πάντα, αλλά που ακριβώς η δύναμή της θα είναι η διαφορετικότητά της και ο πλούτος της». » 

Νέο τελεσίγραφο στην Ελλάδα από την Ε.Ε.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκ. Μέρκελ δήλωσε ότι όποια χώρα δεν τηρήσει τις υποχρεώσεις τότε θα παραπεμφθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Επίσης η ΕΚΤ επιμένει πως ο μόνος δρόμος...

 

Lagarde: Η Ελλάδα να παραδειγματιστεί από τη Λετονία

"Όπου οι πολιτικοί συνειδητοποίησαν ότι οι δομικές αλλαγές είναι αναγκαίες".

Schaeuble: Πρώτα δημοσιονομική ένωση και μετά τραπεζική

"Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την Ελλάδα ή την Ισπανία".

Ισπανός υπουργός: Οι αγορές είναι κλειστές για μας (upd)

Ισπανός υπουργός: Οι αγορές είναι κλειστές για μας (upd)Ο υπουργός Προϋπολογισμού Cristobal Montoro έστειλε δραματικό μήνυμα για την επίδραση της τραπεζικής κρίσης της χώρας στον κυβερνητικό δανεισμό, τονίζοντας ότι με τα τρέχοντα επιτόκια, οι αγορές είναι ουσιαστικά κλειστές για την Ισπανία.

 

Στηρίξτε την εικόνα της Ελλάδας

 

Η ΕΚΤ έχει περιθώριο να μειώσει τα επιτόκια

 

Βλέπε:

Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑ
ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΧΦ

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΦ

ΤΟ ΧΦ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Η απόδειξη του κάτι!
..και τώρα τι κάνουμε;
η αλληλέγγυα στάση είναι η λύση

Αν οι Έλληνες γίνουν πιο επιθετικοί, ...
 Ο Κόσμος όπως τον βλέπω εγώ
η Ελλάδα θα ανακάμψει;
Είναι τόσο απλό!
Διαχείριση Κρατικού Χρέους 
Ακίνητα, μια πονεμένη ιστορία
Απόδοση και Κίνδυνος
 Θα ανακάμψει η χώρα μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: